Динаміка професійного зростання жінки–керівника в правоохоронних органах як показник її професійної успішності - Ханенко, І.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено результати експериментального дослідження динаміки професійного зростання жінкикерівника в правоохоронних органах. Розкрито зв’язок між динамікою професійного зростання і професійною успішністю.