Психологічний вплив стресу на вагітність жінки і на взаємини молодого подружжя - Ходаківська, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізується психологічний вплив стресу на вагітність жінки, пологи і подальше життя дитини, а також на взаємини в молодій сім’ї.