Психологічні аспекти підготовки працівників правоохоронних органів для застосування вогнепальної зброї в екстремальних умовах - Чеботарев, Е.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена психологічним аспектам підготовки працівників правоохоронних органів до застосування вогнепальної зброї в екстре- мальних умовах.