Креативність як один із основних чинників розвитку професійно– комунікативних здібностей майбутніх практичних психологів - Чернєва, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Робота присвячена проблемі теоретико-експериментального вивчення креативності як умови розвитку професійно-комунікативних здібностей майбутніх практичних психологів. В результаті аналізу психологічної літератури було встановлено і структуровано наукові підходи до вивчення креативності і професійно-комунікативних здібностей. В результаті дослідження були виділені показники професійно-комунікативних здібностей сучасного практичного психолога і встановлено, що вони є багатогранним особистісно-професійним утворенням, яке забезпечує здібність до оптимальної організації професійних комунікацій.