Рефлексія педагога–вихователя: принципи та особливості дослідження - Воронова, О.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У цій статті здійснюється теоретичний аналіз поняття рефлексії, розглядаються теоретико-методологічні аспекти та технологічні принципи вивчення даного феномена. Представлене дослідження дозволяє розглядати рефлексію як самостійний феномен, як елемент педагогічної діяльності, як показник рівня розвитку творчого потенціалу педагога, перцептивно-рефлексивних здібностей педагога-вихователя.