Психолого–дидактичні засоби розвитку професійно значущих характеристик особистісної зрілості майбутніх психологів - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано психологічні та дидактичні засоби розвитку професійно значущих характеристик особистісної зрілості у студентів напряму підготовки “Психологія”. Подано методичні рекомендації для підвищення ефективності професійної підготовки майбутніх психологів. Обґрунтовано власний досвід розвитку професійно значущих характе- ристик особистісної зрілості майбутніх психологів.