Духовность как стартовый плацдарм для развития креативности личности - Иванченко, А.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена вивченню психологічного змісту духовності та її енерговпливу на психо-сомостабільність організму людини. Показано, що духовність надає стимулюючу енергопоповнюючу дію і сприяє розвитку креативності. Зафіксовано підвищення престижності серед молоді прагнення до духовного росту.