Психологічні особливості формування елементів особистісного рівня репродуктивної установки у юнаків та дівчат - Ігнатенко, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснено аналіз формування елементів особистісного рівня репродуктивної установки осіб юнацького віку; розглянуто соціально- психологічну проблему усвідомленого батьківства сучасної молоді України; розкрито сутність усвідомленого батьківства; наведено статистичні дані на основі факторного аналізу. У статті представлено методику та психологічний аналіз результатів формувального експерименту.