Особливості впливу комунікативно– мовленнєвого розвитку на формування особистості дошкільника - Михальська, С.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Комунікативно-мовленнєва складова є важливою характеристикою особистості, оскільки визначає специфіку особистості через реалізацію та включення дитини в суспільні відносини. Особистість – виражений феномен, що проявляється під час спілкування з оточуючими людьми.