Вивчення особливостей переживань старшокласниками своїх взаємовідносин із учителями - Скорич, Л.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті обґрунтовано необхідність вивчення позиції учнів відносно проблеми індивідуального підходу. Автор аналізує особливості переживань старшокласниками своїх стосунків з учителями, висвітлює результати вивчення типів взаємовідносин між суб’єктами учбової діяльності і рівня задоволеності учнями реальними відносинами з учителями.