Акмеологічні особливості прояву чинників професійної агресивності особистості - Тополов, Є.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті викладено результати емпіричних досліджень автора, спрямованих на виявлення особливостей загальних та особистісно професійних чинників професійної агресивності особистості.