Становлення репродуктивної поведінки як етап формування особистості - Бацилєва, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У роботі проаналізовано сучасні погляди на особливості становлення репродуктивної поведінки та її роль у формуванні репродуктивної сфери особистості; представлена методика психосоціальної допомоги у становленні та оптимізації репродуктивної поведінки, доведена ефективність запропонованої програми.