Особливості уявлень про часову перспективу у студентської молоді - Гордєєва, А.В.; Голишева, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості уявлень про часову перспективу у студентів гуманітарного і природничонаукового напряму. Основна увага приділяється часовій перспективі і категоріям, які виступають як основні, що складають її образ.