Технології соціально–психологічної реабілітації студентів з обмеженими психофізичними можливостями - Гудима, О.В.; Калмикова, Л.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано теоретичні засади та технології соціально педагогічної підтримки процесу реабілітації й соціальної адаптації студентів з обмеженими психофізичними можливостями.