Основные направления и содержание профессиональной деятельности специалиста по специальному психолого– педагогическому сопровождению в интегрированном образовании - Зволейко, Е.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті визначено основні напрямки і зміст професійної діяльності бакалаврів психологопедагогічної освіти (профіль – спеціальна психологія і педагогіка) в системі інтегрованої освіти.