Особливості регулятивної функції соціальних образів - Москаленко, В.В.; Міщенко, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті йдеться про особливості дослідження соціального образу як соціальнопсихологічного феномена, який є носієм людських взаємо відносин і регулятором життєдіяльності особистості.