Особливості труднощів, бар’єрів та деформацій у спілкуванні - Опалюк, О.М.; Лісовий, О.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описується особливості труднощів, бар’єрів та деформацій у спілкуванні.