Фізіологічні і психологічні аспекти адаптації дитини до школи - Опалюк, Т.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі адаптації дитини до навчання у школі. Розглянуто, зокрема, основні фізіологічні і психологічні аспекти адаптації дитини до школи.