Усвідомлений самосуб’єктний вплив у контексті вивчення довільної активності особистості - Петренко, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу проблеми усвідомленого самосуб’єктного впливу у дослідженнях, спрямованих на вивчення регулятивної сфери особистості. У межах цього підходу довільна регуляція розглядається як усвідомлений особистістю процес самоуправління, що сприяє досягненню поставленої мети.