Вплив зарубіжної реформаторської педагогіки на визначення загальних основ педагогіки - Пірожак, С.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті автор відмічає підходи вітчизняних вчених до визначення загальних основ педагогіки і висвітлює вплив зарубіжної реформаторської педагогіки на основні її аспекти в 2030х роках ХХ століття.