Структура образу професійного психолога у свідомості студентів психологічних спеціальностей - Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розглядає поняття структури образу психолога>професіонала та її складові, а також етапи та мотиви формування даного уявлення у студентів з урахуванням особистісних характеристик.