Особливості труднощів при засвоєнні арифметичних задач молодшими школярами в нормі та з порушеннями психофізичного розвитку - Ружицька, Л.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються погляди науковців щодо особливостей труднощів при засвоєні арифметичних задач молодшими школярами в нормі та з порушеннями психофізичного розвитку.