Аналіз активності учіння майбутнього психолога крізь призму його інтегральної індивідуальності - Сулима, К.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена емпіричному дослідженню активності учіння майбутніх психологів у співвідношенні з підсистемами його інтегральної індивідуальності.