Дослідження кореляційного взаємозв’язку копінг–стратегій, механізмів психологічного захисту та індивідуально–психологічних особливостей фахівців податкової служби - Ткачук, Т.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена вивченню кореляційних зв’язків між копінг стратегіями, механізмами психологічного захисту та індивідуально психологічними особливостями курсантів і офіцерів податкової служби України.