Вивчення психологічних чинників розвитку почуття власної гідності у молодших школярів - Білоусова, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриваються науково теоретичні основи дослідження психологічних чинників розвитку почуття власної гідності у молодших школярів.