Особливості становлення та психокорекції життєвого досвіду підлітків з неблагополучних родин - Буковська, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В статті розкриваються основні соціальні і психологічні фактори становлення життєвого досвіду підлітків з неблагополучних родин. Викладено результати дослідження особливостей усвідомлення життєвого досвіду благополучних і неблагополучних підлітків. Показано доцільність використання методу наративу в психокорекційній роботі з не благополучними підлітками.