Ціннісно–орієнтаційна сфера осіб із схильністю до маніпулювання у міжособистісних стосунках - Грабовська, С.; Гребінь, Н. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості ціннісно орієнтаційної сфери осіб, які схильні до маніпуляцій у міжособистісній взаємодії.