Диференційованість ціннісного простору як показник розвитку особистості - Кириченко, В.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізується розвиток особистості на основі показника розвитку її ціннісної свідомості. Представлені результати дослідження диференціації ціннісної свідомості.