Психологічні особливості ставлення до професії соціального працівника - Кліманська, М.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена особливостям ставлення до професії соціального працівника. Представлені результати опитування студентської молоді, які свідчать про низький рівень поінформованості щодо соціальної роботи та спеціалістів, які працюють в цій сфері. Результати опитування самих майбутніх соціальних працівників свідчать про їх незадовільне соціальне самопочуття, пов’язане з недостатнім визнанням їх діяльності соціумом.