Позитивне самосприйняття як детермінанта психологічного здоров’я - Коваль, М.Є. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття містить узагальнене дослідження взаємозв’язку само сприйняття та психологічного здоров’я у юнаків з психосоматичними розладами. На основі теоретичного аналізу та емпіричного дослідження було розглянуто відмінності в самосприйнятті психосоматичнохворих юнаків у порівнянні з їхніми здоровими ровесниками.