Організація психотерапевтичної допомоги хворим на гіпертонічну хворобу - Михальський, А.В.; Співак, В.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються основні причини та механізми розвитку гіпертонічної хвороби, психологічні особливості хворих. Висвітлені основні принципи лікування та особливості психотерапевтичної допомоги хворим.