Проблеми самостійної роботи студентів у процесі оволодіння іноземною мовою (на дослідженні студентів немовних спеціальностей вишу) - Онуфрієва, І.Л.; Онуфрієва, Л.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває проблему самостійної роботи студентів у процесі оволодіння ними іноземною мовою. Реформа загальноосвітньої, професійної та вищої школи передбачає підвищити питому вагу самостійної пізнавальної діяльності в процесі навчання, яка є важливою передумовою подальшої самоосвіти. Мета навчально виховного процесу у виші – здатність студента до самостійної діяльності як риси особистості.