Термінальні цінності студентів молодших курсів з різним рівнем хронічної втоми - Партико, Т.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Досліджено термінальні цінності студентів перших–других курсів, які мають різну хронічну втому. З’ясовано, що матеріальні і сімейні цінності найважливішими є для хронічно втомлених студентів. За іншими термінальними цінностями вони не відрізняються від студентів з низькою хронічною втомою. Виявлено, що найменшу роль термінальні цінності відіграють у житті помірно втомлених студентів.