Формування професійного образу “Я” майбутніх менеджерів - Пилипчук, О.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто формування професійного образу “Я” майбутніх менеджерів. Акцент в статті робиться на студентські роки, коли молодь намагається переосмислити свої окремі риси та якості, визначити напрямок свого подальшого розвитку, що призводить до формування образу “Я ідеальний спеціаліст”. Відповідність цього образу можливостям особистості сприяє внутрішній готовності до свідомої та самостійної побудови, корекції та реалізації перспектив свого особистісного та професійного розвитку.