Правова соціалізація як процес становлення правосвідомості особистості - Оверченко, А.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подається теоретичний аналіз проблеми формування структурних компонентів правосвідомості в процесі правової соціалізації особистості.