Теоретичні аспекти толерантності: від терпіння до особистісної зрілості - Романюк, Т.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена теоретичним аспектам толерантності як філософсько психологічної проблеми. Висвітлюючи толерантність в історичному контексті, зробивши аналіз визначення поняття, стає можливим з’ясувати сутність сучасного розуміння толерантності, як активної позиції свідомої особистості взагалі, як професійно важливої якості психолога практика зокрема.