Причини виникнення та корекція гіперактивної поведінки і дефіциту уваги в дошкільному віці - Співак, В.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюються причини виникнення та корекція гіпер активної поведінки і дефіциту уваги у дітей дошкільного віку.