Теоретичні аспекти проблеми психологічної готовності майбутнього учителя до педагогічної діяльності - Федорак, І.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті визначено сутність поняття “психологічна готовність до діяльності” та специфіка психологічної готовності до педагогічної діяльності на основі теоретичного аналізу підходів до означеної проблеми.