Cоціально–психологічні чинники становлення самооцінки дитини дошкільного віку - Гончаровська, Г.Ф. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються соціально психологічні чинники становлення самооцінки дитини дошкільного віку та виокремлення на цій основі психолого педагогічних рекомендацій щодо її розвитку.