Феномен сінергії як стимулятор креативного мікроклімату в психологічній навчальній системі - Іванченко, А.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В даній статті показано, що відродження креативності методом лінгво культурологічного включення на початковому етапі навчання італійської мови забезпечує сінергетичний взаємоконтакт між викладачем і студентами, сприяє створенню благодійного мікроклімату і підтримує підліткову допитливість студентів та тенденцію до самоактуалізації.