Детермінанти особистісного становлення студентів–медиків на етапі професійного навчання - Кахно, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена ключовій проблемі у підготовці майбутніх медиків – становленню особистості. Розкриті характеристики сенси тивного періоду навчання у вищій школі, аналізуються основні но воутворення юнацького віку, специфіка психологічної підготовки медиків та її необхідність при виконанні професійних функцій.