Сексуальна привабливість крізь призму стереотипічних уявлень молоді - Киридон, Є.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано джерела, з яких молодь отримує інформацію про секс. Аналізуються якості, які примножують або знецінюють сексуальну привабливістьчоловіків і жінок.