Когнітивні стилі як індивідуально– психологічні передумови оволодіння іноземною мовою у вузі - Коваль, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Вузівське навчання повинне спиратися на вже усталені індивідуальні особливості і тому більшою мірою враховувати їх, а вузівський викладач повинен намагатися визначати базові, основні, системоутворюючі індивідуальні особливості, на які варто звертати увагу більше всього. З огляду на це заслуговує на увагу прояв у навчальній діяльності студентів таких індивідуальних особливостей, як стилі.