Вплив психологічних особливостей особистості на професійне самовизначення майбутнього соціального педагога - Кондрацька, Л.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Враховуючи з актуальність питання професійного становлення майбутнього спеціаліста, у статті аналізуються та формулюються деякі аспекти соціального, педагогічного та особистісного бачення даної проблеми. Їх висвітлення дозволяє акцентувати увагу на тих суперечностях і складних питаннях, які існують у процесі професійної підготовки студента.