Науковий аналіз інтерпретації феномена “суб’єкт” у філософській та психологічній парадигмах - Коць, М. О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлений науковий аналіз феномена “суб’єкт” у філософській та психологічних парадигмах. Розкрито природу цього феномена, якісні характеристики та роль у формуванні активної, конструктивної позиції людини у світі.