Визначення домінуючих копінг–стратегій у професійній діяльності держслужбовців - Куриця, Д.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті йдеться про проблему використання у професійній діяльності держслужбовця копінг стратегій.