Психофізіологічні особливості квантово– механічного впливу - Лазуренко, С.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Квантово механічний вплив на організм людини хвилями резонансних коливань може суттєво відновлювати його психофізіологічний стан. Психофізіологічні зміни можливі лише за умови точного пошуку коливань генератора, які повинні бути резонансними природним коливанням даної людини. Відновлення різних органів і систем організму людини залежить від їх вихідного стану.