Психологічна готовність студентів немовних спеціальностей ВНЗ до самостійної іншомовної діяльності - Онуфрієва, Л.А.; Онуфрієва, І.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Проблема самостійності у контексті вищої школи набуває особливого значення, оскільки програма вузівського навчання все більше спря мовується на збільшення питомої ваги самостійної роботи студентів.