Теоретичний аналіз післядипломної освіти вчителів у світовій практиці - Басалюк, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено питання післядипломної педагогічної освіти у світовій практиці.