Психологічна характеристика творчої діяльності в сучасних умовах - Біла, І.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюється проблема творчості, аналізуються особливості та характеристики творчої діяльності. Представлені різні підходи, визначення та концепції творчості у сучасній психології.